Rádi vyrážíte na výlety na kole? Tak to máme pro vás tip na sladkou zastávku cestou. Stavte se v naší pobočce Taky Ňam Ňam v Tuchlovicích, která leží jen kousíček od cyklostezky vedoucí až do Lán (anebo z Lán :-) ). Tuchlovicemi ale prochází i další cyklotrasa. Mrkněte na mapu a naplánujte si výlet s celou rodinou.
O příjemnou pauzičku se postaráme my. Máme pro vás samozřejmě tu nejlepší zmrzlinu Bombato v mnoha druzích, k tomu vynikající kávu, něco sladkého na zub, naše quiche a na osvěžení domácí limonády anebo lahvové pivo Herold z pivovaru v Březnici. Stojany na kola jsou jasňačka.
Prožít léto anebo dokonce celý rok ve světě chutí, voňavé kávy a zmrzliny... to vůbec není špatné! Uvažujete-li o nové práci, měli byste vědět, že u nás v ŇAM ŇAM teď hledáme nové kolegyně a kolegy na brigádu či HPP.
Nadšení pro zmrzlinu a zručnost velkou výhodou a naučíme vás i vychytávky jako na fotce V našem fajn kolektivu se můžete ujmout těchto rolí:
Proč pracovat právě u nás? Tady je pár odpovědí. Detaily o jednotlivých pozicích si přečtěte tu. Těšíme se na vás!
Bonjour! Oznamujeme s radostí, že rodina Bombato se rozrůstá o další chuť. Tentokrát se těšte na sladkou Francii se špetkou soli. Nemusíte se bát, že by sůl zmrzlině dominovala: převládá chuť karamelu, který zjemňuje smetana a trocha soli jen umocňuje souhru chutí. Bretaňský slaný karamel budete moci již brzy ochutnat v ŇAM ŇAM CAFE a možná přijde i malé překvapení – sledujte náš Facebook.
Nováčka v naší nabídce doporučujeme také našim odběratelům z řad restaurací a kaváren, protože tuto zmrzlinu můžete servírovat jak samostatně, tak díky ní vyšperkujete vaše dezerty. Slaný karamel si velmi dobře rozumí s ořechy (zejména vlašskými) a s čokoládovými dezerty.
Důkaz? Fotka výše: Bombato Bretaňský slaný karamel v karamelové kleci s chlebem z vlašských ořechů a s čokoládovou omáčkou.
Naší prémiové zmrzlině Bombato věnujeme výjimečnou péči. Nejen při výběru surovin a v ŇAM ŇAM zmrzlinovém království, ale také na její další cestě za spokojeným konzumentem. A právě od toho je tu Bombator Radek Skůpa, zmrzlinářský poradce a kuchař.
Restauracím tak nabízíme servis, který v Česku není moc běžný: Bombator pomáhá zakomponovat Bombato zmrzliny do menu. „Zájemce o Bombato z řad šéfkuchařů a majitelů či provozních restaurací zvu na degustaci a společně vymýšlíme, jak zmrzlinou menu povýšit.“ To je výhoda pro restaurace, které kouzlo zmrzliny teprve objevují.
Zmrzlina má totiž celoroční využití a dezerty to jen začíná! Překvapte své hosty zmrzlinou v předkrmu nebo hlavním chodu. Jste z branže a vrtá vám to hlavou? Volejte Bombatora: 604 796 515.